Hyr en segelbåt i Barcelona

EN ANNORLUNDA DAG I STORSTADEN. HYR EN SEGELBÅT MED BESÄTTNING SOM GER DIG EN ANNAN SYNVINKEL AV BARCELONA OCH EN OFÖRGLÖMLIGA DAG!

Avenida erbjuder dagsturer, veckouthyrning och mycket annat av högklassiga segel- och motor båtar. Vi har även möjlighet att erbjuda yacht för grupper, businessmöten eller ett speciellt event. Vår samarbetspartner är ett personligt team med stor erfarenhet både av regatta-segling på hög tävlingsnivå och organisering av event för grupper. Att göra en heldagstur ut från Port Olimpico och se Barcelonas siluett från havet och sedan fortsätta längs med kusten, är ett unikt tillfälle att göra något annorlunda av din normala stadsresa till Barcelona.

Olika ideer för båtturer

Port Vell rutten: En utflykt som tar cirka 3 timmar med en kombination av aktiv segling och fantastisk utsikt över Barcelonas hamn Port Vell från havet. Vi närmar oss ända till Columbus-statyn och Barceloneta. Rutten kan göras antingen på morgonen 11-14, eller eftermiddagen 15-18. Rutten utgår från Port Olimpicos hamn.

El Masnou rutten: En utflykt som tar cirka 6 timmar med en kombination av aktiv segling och fantastisk utsikt över Barcelona från havet. Vi stannar en stund ute på öppet hav och tar ett bad (då temperaturen och säsongen tillåter) och lapar lite sol. I El Masnou hittar vi en trevlig restaurang i hamnen och tar oss en god lunch och därefter navigerar vi tillbaka till Barcelonas hamn.

Sitges rutten: En utflykt som tar cirka 10 timmar med en kombination av aktiv segling och fantastisk utsikt över Barcelona från havet. Målet är staden Sitges cirka 5 mil söder om Barcelona. Vi stannar en stund ute på öppet hav och tar ett bad (då temperaturen och säsongen tillåter) och lapar sol.. I Sitges hittar vi en trevlig restaurang i Aigua Dolc hamnen och tar oss en god lunch. Därefter hinner vi också med en promenad längsmed stadens pittorska kvarter. När solen sakta söker sig ner navigerar vi tillbaka till Barcelonas hamn.

Hyr för en helg, flera dagar eller en vecka: Är ni erfarna seglare och har skepparexamen kan ni också hyra båt och åka ut på egen hand. Eller om ni vill ha en besättning som tar er längsmed den katalanska kusten, är detta också möjligt att ordna. Ni kan hyra på några dagar eller veckor. Om du är intresserad kontakta oss för prisuppgifter.

Gruppaktivitet: Om ni är en grupp på konferens i Barcelona och söker en annorlunda aktivitet, kan våra samarbetspartners ordna regattas och andra roliga aktiviteter med sina båtar. Vi kan också erbjuda yachts med möjlighet för businessmöten och event. Kontakta oss för mer information.

För bokning och mer information om priser och disponibla båtar, skriv till oss eller ring oss på +34 93 342 5337.

Se fler bilder ››

Se panoramiska bilder över Barcelona ››

 
 
 


Avenida Tourist Homes, S.L.
Carrer Roger de Lluria 46, 3-2
, 08009 Barcelona l Tel: +34 93 342 5337 l
e-mail:
info@avenidabarcelona.com