Matlagningskurs

LÄR DIG LAGA SPANSKA MATRÄTTER I ETT SPANSKT KÖK MITT PÅ LAS RAMBLAS I HJÄRTAT AV BARCELONA!

I samarbete med ett lokalt företag kan Avenida boka in er på matlagningskurser i en trevlig miljö. Detta är en unik möjlighet att upptäcka hemligheterna i traditionella hemgjorda specialiteter, och även att lära sig om ingredienserna, dess ursprung och hur de bör hanteras.

Spanska köket är idag känt och värdesatt. Rikt i tradition och historia (arabiskt, judiskt, romanskt, azteker och många andra kulturer har bidragit sina metoder och ingredienser till de spanska köket).

Både vi och vår samarbetspartner Cook & Taste vill dela med sig av sin passion för det Meditteranska köket och inbjuder därför till Spanska Matkurser som hålls i Barcelona. Cook & Taste har över två års erfarenhet och över 4.000 personer har redan provat på deras kurser.

Programmet är omfattande, du kan vara ensam eller komma i grupp. Det finns allt från halvdagskurser upp till 3-dagarsseminarium. Det kan också ordnas matlagningsevent för fóretag. Alla klasser kan hålles på engelska, spanska eller franska.

Olika typer av klasser och priser

Halvdagskurs (ca 3,5 timmar) - cirka pris 85€ / person (inkl. moms) - Du får lära dig att tillaga en komplett spansk måltid och naturligtvis njuter gruppen efteråt av den goda maten som tillagats.
Två sessioner dagligen: Kl. 12.00 och 17.00 (7 dagar i veckan), du väljer alltså om du vill tillaga en lunch eller en middag. Menyn varierar beroende på säsong. Menyn kan anpassas till vegetarianer.

Är ni en stor familj eller grupp, går det att boka upp en egen kurs bara för er. Här har du priserna för enskilda grupper:

2 personer – 225€ / person
3-4 personer – 155€/ person
5-6 personer – 15€ / person
7-8 personer – 85€ / person
9 personer – 70€ / person
10 personer eller fler – 65€ / person

Inkluderat i priset är den gastronomiska upplevelsen + en flaska vin på 2 personer och vatten. Ni får med er ett set av recept för att praktisera hemma.

Vill man, går det att inkludera ett besök i kända marknaden La Boquería (gångavstånd från kurslokalen). Där lär man sig om trixen att få tag på de bästa råvarorna. Tillägget kostar 10€ / person (inkl. moms).

Elina och Göran deltog i december: "Vi träffades vid tiotiden med vår chef och guide Ignacio. Han tog oss runt på La Bocqueria, Barcelonas äldsta marknad. Ignacio visade oss runt och handlade skaldjur och grönsaker till vår lunch. Tillbaka i köket satte vi igång med maten. Vi lagade grillade grönsaker med romescosås, tortilla espanyola med potatis, tomatbröd, skaldjurspaella och crema catalana. Ignacio var en mycket kunnig och engagerande lärare och vi hade mycket roligt i köket. Workshopen avslutades med en gemensam måltid ackompajerad med vin. Efter sex timmar var vi inte bara mätta och belåtna, utan också mycket kunnigare på spansk mat. Hemligheten är de absolut bästa och färskaste råvarorna och mycket olivolja!"

För bokning och/eller mer information, skriv till oss eller ring oss på +34 93 342 5337.

 
 
 
 


Avenida Tourist Homes, S.L.
Carrer de Roger de Lluria 46, 3-2
, 08009 Barcelona l Tel: +34 93 342 5337 l
e-mail:
info@avenidabarcelona.com