Flyg i luftballong över Garrotxas vulkanberg i Norra Katalonien

Detta är garanterat en oförglömlig upplevelse som du kan göra i grupp, exklusivt med ditt par (kanske ett perfekt ställe att be om hennes/hans hand) eller i familj upp till 4 personer.

En fantastisk upplevelse där luftballongen flyger över skogstäckta vulkaner, medeltida byar i vackra Garrotxa i Norra Katalonien.

Aktiviteten börjar mellan 07.00 och 08.00 på morgonen (beroende på årstid). Det bjuds på kaffe medan ballongerna förbereds. Turen tar sedan cirka 1-1,5 timme. Efter turen blir man upphämtat av jeepar som följt ballongturen från marken och tar en till arrangörens huvudkontor och där bjuds på en rejäl Katalansk Frukost (bröd med tomat, skinka och korv, "butifarra"-korven grillad, efterrätt och vin och kaffe.

Turen går att göras i grupp eller exklusivt med ditt par eller max 4 personer.

I exklusiv flygtur med ditt par eller max 4 personer bjuds på canape, jordgubbar, chokladpraliner, cava och sedan katalanska frukosten när man landat.

Om du vill göra en överraskning till ditt par eller någon annan i den exklusiva turen, så kan arrangörerna skriva ett meddelande nede på marken som ni kan se uppifrån.

Priser:
Standard: 160 Eur / person inkl moms (170 Eur på helger)
Exklusiv max 4 personer: 920 Eur inkl moms

Beställning ››
Turerna förbeställs hos Avenida. Du betalar till oss och får en voucher att lämna till guiden.

Behöver du mer information om Luftballongsflygning bara skriv till oss.


 
 
 

Avenida Tourist Homes, S.L.
Calle Roger de Lluria 46, 3-2
, 08009 Barcelona l Tel: +34 93 342 5337 l
e-mail:
info@avenidabarcelona.com