Bebis-utrustning under din vistelse i Barcelona och Katalonien

Reser du till Barcelona eller Katalonien med en bebis och känns det bökigt att behöva ta med dig all utrustning? Avenida har lösningen! I samarbete med ett företag i Barcelona hyr vi ut all bebisutrustning du behöver, från barnsäng, barnvagn till matutrustning (nappflaskevärmare, matprocessor), skötbord, etc.

Vår samarbetspartner är 2 unga kvinnor som startade sin verksamhet efter egna erfarenheter att resa med sina barn. Deras kunskap om bebis-utrustning har lett till material av högsta kvalitet och säkerhet. Utrustningen levereras i bästa skick och de har valt de bästa märkena.

Boka du bebisutrustning:
Vi kan ordna din utrustning på 24 timmar eller mindre, men ju fortare vi får din beställning, desto mer säkert kan vi hitta det material du behöver. Viktigt för oss att få veta ditt barns ålder och om det är några speciella önskemål du har.

Se företagets presentation (engelska) ››

Se produktlista och priser (engelska) ››

Skriv till oss ››
för mer information om vår bebis-utrustning och uthyrning. Notera också att vi erbjuder barnsäng och barnstol till våra lägenheter för en extra kostnad av 10 €, dock har vi begränsat antal.


 
 
 


Avenida Tourist Homes, S.L.
Carrer de Roger de Lluria 46, 3-2
, 08009 Barcelona l Tel: +34 93 342 5337
e-mail:
info@avenidabarcelona.com